Menu

Shopware

GEE partner

Van kleine webshop tot grootschalig high performance enterprise-project: Shopware is geschikt voor e-commerce oplossingen onafhankelijk van de omvang en complexiteit van het E-commerce project. Het Duitse Shopware bestaat reeds 19 jaar, heeft meer dan 100.000 klanten,  en wordt door velen als hét betere Magento alternatief gezien.

Wat zijn de voordelen van Shopware?

  • Shopware is een open source platform. Dat wil zeggen dat je geen licentiekosten hoeft te betalen wanneer je dit platform wilt inzetten voor je webshop, tenzij je voor een licentie kiest.
  • Makkelijk internationaliseren door land specifieke Sales Channels, instelbare verzendzones en belastingregels, multi-currency en flexibele vertaal workflows.
  • Verkoop via de kanalen die jouw klanten willen, of dat nu via je shop, een app, een voice assistant, social media of een pop-up shop is.
  • Maak makkelijk zelf shopping ervaringen, boost je merk en verbeter de customer journey. Drag & drop en je hebt een nieuwe landingpage ontworpen.
  • API first – super flexibel en makkelijker te koppelen dan vergelijkbare e-commerce platformen. Headless? Daar is het voor gemaakt!
  • Lage totale Cost-of-Ownership ten opzichte van vergelijkbare platformen.
  • Heb je grote toekomstplannen voor je webshop? Shopware is een schaalbaar platform en geeft je webshop dus de mogelijkheid om uit te breiden.
  • Voor B2B webshops heeft Shopware ook veel specifieke functionaliteiten. Denk aan prijzen beperken tot specifieke groepen en prijzen beheren per klant, nieuwe velden in het klantprofiel voor zakelijke informatie en offertes.

Prestaties, flexibiliteit en top-of-the-line beveiliging, samengesmolten in één krachtige ecommerce software. Of je nu de grootste zakelijke speler ter wereld bent of op weg er een te worden – met Shopware heb je alles wat je nodig hebt om standvastig te groeien in een snelle wereld.

Tijdens het Groothandel E-commerce Event vertelt Patrick hoe Tamaris schoenen in Duitsland met Online Guided Shopping meer aan haar retailers verkocht.

Schrijf je in

Op 8 juni 2023 gaat het Groothandel E-commerce Event plaatsvinden in Rotterdam. Heb je je nog niet ingeschreven?

Doe dat dan snel!

mailto:hallo@groothandelevent.nlsss
hero