Menu
Tomas Hesseling
Tomas Hesseling
Country Director Benelux - Ergonode

Tomas Hesseling

Country Director Benelux - Ergonode

Tomas Hesseling is een doorgewinterde expert op het gebied van e-commerce, met meer dan 15 jaar ervaring in de branche. Als Country Director Benelux bij Ergonode, een toonaangevende leverancier van Product Information Management (PIM)-oplossingen, brengt Tomas een schat aan kennis en expertise mee in zijn rol.

Voordat hij bij Ergonode kwam, was Tomas een van de oprichters van ShopWorks, nu bekend als Strix Nederland. ShopWorks was een succesvol e-commercebureau dat gespecialiseerd was in het helpen van bedrijven om hun online aanwezigheid te optimaliseren en hun omzet te laten groeien. Tijdens zijn tijd bij ShopWorks werkte Tomas met verschillende e-commerceplatforms, waaronder Magento 1 & 2, Intershop, Shopware 5 & 6, en Shopify, en verwierf hij diepgaande inzichten in het technische landschap van e-commerce.

Tomas staat bekend om zijn vermogen om kritisch te denken in termen van businesscases en om de complexiteit van het e-commercelandschap te begrijpen. Hij blinkt uit in het uitvoeren van best fit analyses en het begeleiden van bedrijven bij het navigeren in de snel evoluerende wereld van e-commerce. Tomas staat ook bekend om zijn passie voor het verbinden met anderen en het begrijpen van hun uitdagingen in e-commerce, evenals hun PIM-vereisten.

Met zijn uitgebreide ervaring, scherp zakelijk inzicht en diepgaande technische kennis van e-commerceplatforms, is Tomas Hesseling een vertrouwde adviseur voor bedrijven, die hen helpt succes te behalen in het competitieve e-commercelandschap.

15:50 – 16:20 (Zaal 2) ”Hoe je niet meer verdwaalt in je productdata.”

Schrijf je in

Op 8 juni 2023 gaat het Groothandel E-commerce Event plaatsvinden in Rotterdam. Heb je je nog niet ingeschreven?

Doe dat dan snel!

sss
hero